Њивице, испуштање канализације близу ексклузивног купалишта

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора реаговала је поводом еколошког инцидента испуштања отпадних вода у море испод хотелског комплекса у Њивицама, јавља Радио Херцег Нови.

Марија Андрић, начелница Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора, рекла је да су комунални инспектори са стручњацима "Водовода", одмах по пријави грађана изашла на лице места.

Додала је да је екипа констатовала да хотел поседује сопствени систем прераде отпадних вода која се обавља путем биопречишћивача. Након обраде, вода се кроз цев испушта у море.

"Екипа је затражила на увид сертификат и водну дозволу. Докумената који садрже податке о свим параметрима фекалних вода. Нису дали на увид водну дозволу и наложено им је да, отклоне неправилност, односно да је прибаве у најкраћем могућем року", саопштила је Андрићева.

Инцидент је Радију Херцег Нови пријавио слушалац који је послао снимак испуштања канализације у Њивицама, на око 50 метара од ексклузивног хотелског купалишта.

О случају је обавештено и ЈП "Морско добро", у чијој је надлежности одржавање обале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво