Пернар: Напад на Србе у Книну резултат климе коју је створио ХДЗ

Посланик у хрватском Сабору и кандидат за председника Хрватске Иван Пернар осудио је у изјави за Танјуг најновије нападе на Србе и оценио да су они резултат политичке климе у Хрватској коју је створио ХДЗ.

"То је резултат политичке климе у Хрватској коју је створио ХДЗ, а у којој су Срби кривци за све негативне појаве у друштву", нагласио је Пернар.

Иван Пернар истиче да је напад који се догодио у Книну неизбежна последица таквог стања свести.

Истовремено указује да нападачи такође жртве окрутне манипулације система над њима, јер нападајући Србе 25 година након завршетка рата очигледно признају да нису у стању суочити се са стварним друштвеним проблемима у држави, а који су резултат ХДЗ-ове политике.

Тако своје фрустрације "лече" на људима који нису криви за њихове проблеме, закључује Пернар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво