Тинејџер повређен код Книна има осам шавова на глави

Петоро људи који су били хоспитализовани након напада у кафићу код Книна су добро, а у болници је задржан само 17-годишњак који је у нападу задобио неколико удараца по телу и тежи ударац у главу, због чега је добио осам шавова.

Група људи нападнута је синоћ док је пратила утакмицу Црвене звезде у једном кафићу код Книна.

Поред петоро људи који су завршили у болници, још неколико њих је задобило лакше повреде.

Међу нападнутима је, према доступним информацијама, било шест страних држављана, односно Срба из дијаспоре.

Међу њима су држављанин Сједињених Америчких Држава, четири држављана Француске, међу којима су родитељи и двоје деце и један британски држављанин. 

Полиција до раних поподневних сати није ухапсила нападаче. Индекс наводи, позивајући се на незваничне информације, да је полиција током целог дана у полицијске просторије приводила особе које би могле имати одређена сазнања о нападу или нападачима. Сумња се на особе из навијачког миљеа.

Око пола сата после првог напада, догодио се други напад у 40 километара удаљеним Ђеврскама, али још се не зна да ли су исти нападачи у питању.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво