Грабар Китаровић: Свакако бих свратила на Томпсонов концерт

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић истакла је да би желела да оде на концерт Марка Перковића Томпсона у Сплиту.

Колинда Грабар Китаровић је у емисији "С председницом изван протокола" поздравила то што је певач затражио од публике да носи искључиво обележја "победничке хрватске војске", с обзиром на то да је, како је навела, "Домовински рат у темељима модерне Хрватске".

"Мислим да бих свакако свратила на концерт, то никада нисам крила и већ сам била на његовим концертима", рекла је хрватска председница, преноси портал Индекс.

Марко Перковић Томпсон је потврдио да ће на концерту 4. августа на сплитској Риви, дан пре обележавања "Дана домовинске захвалности", изводити песму "Бојна Чавоглаве", која започиње поздравом "За дом спремни".

"Наравно да ћу на концерту певати 'Чавоглаве' То је песма која је и из Домовинског рата, песма о мојим пријатељима, саборцима и она ни по чему није спорна. Она је сведок времена, сведок кад се стварала хрватска држава", навео је Томпсон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара