Имате два милиона евра? Могли бисте да постанете држављанин Црне Горе

Странац који уложи два милиона евра у примарну пољопривредну производњу, 3,5 милиона у прераду пољопривредних и рибљих производа или четири милиона у дрвопрераду, може конкурисати за црногорско држављанство.

Влада Црне Горе усвојила је јуче информацију о утврђеним условима које треба да испуњавају развојни пројекти у области пољопривреде и дрвопрераде у поступку избора лица које може стећи црногорско држављанство.

Осим улагања више милиона евра, потребно је да развојни пројекат запошљава најмање десет особа у примарној производњи пољопривредних и рибљих производа, најмање 20 у преради пољопривредних и рибљих производа, или најмање 20 у дрвопреради.

Акценат је дат и на реализацију пројеката који за циљ имају супституцију увоза пољопривредних и рибљих производа, повезују производе дрвне индустрије са туристичким и смештајним капацитетима, афирмишу и унапређују пласман традиционалних црногорских производа, итд.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи