У Поречу се потукло 15 људи, троје повређено

Петнаестак људи сукобило се у понедељак увече испред поречког трговинског центра Кауфленд, а у тучи је повређено троје људи. 

Полиција још не зна узрок сукоба, а како незванично сазнаје портал 24 сата, прво се потукло троје људи, а затим је на место догађаја дошло њих још десетак. 

У масовној гужви на путу, на аутомобилима "фиат" и "алфа ромео" оштећена су стакла.

Када је на место догађаја стигла полиција, скоро сви учесници туче су се разбежали, а само неколико њих је затражило медицинску помоћ. 

Радници Кауфленда тврде да тучу нису видели, али, како наводи 24 сата, на самом улазу у центар све је било пуно ротирајућих светала, што од полиције или што од возила хитне медицинске помоћи. 

Портпарол Полицијске управе истарске Сузана Сокач потврдила је за тај портал да је масовна туча почела око 21.15 у Улици Мате Влашића, да је полиција по примљеној дојави одмах стигла на место догађаја и да је тада сукоб престао. 

Полиција тренутно спроводи криминалистичку истрагу у циљу утврђивања свих околности овог догађаја, казала је Сузана Сокач.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи