Зоран Милановић жели да буде "предсједник с карактером"

Некадашњи премијер Хрватске и лидер СДП-а Зоран Милановић је поручио да жели да буде "предсједник једне модерне и прогресивне Хрватске".

Зоран Милановић је рекао да се без жеље не иде у трку за место председника.

"Жеља постоји. Желим бити предсједник једне модерне и прогресивне Хрватске", рекао је Милановић на почетку конференције за новинаре, додајући да је Хрватска "поправљива".

Истакао је и да је ово први пут да на изборе неће ићи као фаворит.

"Свјестан сам да све овиси о мени. Колико ће ми људи вјеровати", рекао је Милановић у кратком говору.

На својој Фејсбук страници раније је објавио фотографију на којој пише "предсједник с карактером". Тим поводом, новинар Индекса га је питао какав је то карактер.

"Све почиње од мисли, од неке примарне фазе. Карактер се може мијењати и то је нешто што носим са собом и то ћете морати сами оцијенити. Судите ми", рекао је Милановић.

Бивши хрватски премијер је рекао да је "ријетко ловио одлуке преко кољена".

"Ово се рађа, настаје и комешка мјесецима. Живим другачији темпо. Имам неке несретне приче у обитељи", рекао је Милановић о томе како је донио одлуку.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво