Памела Андерсон упутила поруку Хрватима

Холивудска глумица Памела Андерсон недавно се укључила у кампању за изборе за Европски парламент. Подржала је Покрет за демократизацију Европе чији су оснивачи бивши грчки министар финансија Јанис Варуфакис и хрватски филозоф и активиста Срећко Хорват.

Памела Андерсон каже да је срећна што је њен политички ангажман изазвао мали потрес у Хрватској.

"Можда Хрватској треба политички потрес ако жели да заустави хиљаде хрватских људи који одлазе из земље зато што економија не функционише", нагласила је Андерсонова.

Јавну подршку дала је хрватској лево-зеленој политичкој платформи, истичући да јој је добар пријатељ из Хрватске рекао за ту платформу.

"Моја порука Хрватској била би: Обратите пажњу на те покрете, подржите децу која штрајкују, изађите из националистичке прошлости и вратите се у будућност", поручила је Памела Андерсон.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 24. мај 2019, 22:54) - anonymous [нерегистровани]

Strasna Pamela

I ranije sam citao neke Pameline politicke izjave i iznenadio se koliko se zena razumije u svjetsku politiku pa i u politiku i ekonomije jedne male zemlje kao sto je Hrvatska.I moram reci da su joj sve izjave bile rezonske,inteligentne, znalacke i vrlo objektivne.Svaka cast Pamela,sada sam u dilemi da li si ljepsa ili pametnija,ili ti je obadvoje na maksimumu.