СДСС одговорио вандалима који су уништили њихове плакате

Након серије плаката на којима су представљени кандидати са СДСС-ове листе, та странка је кренула у завршну фазу предизборне кампање за европске изборе. Овај пут реч је о биллбоардима на којима СДСС на ћириличном и латиничном писму захваљује свима који су уништили њихове плакате и тако понудили одговор на један од предизборних слогана - "Знате ли како је бити Србин у Хрватској".

‘Хвала вам што се уништавали плакате. Били сте дио наше кампање!', поручили су из СДСС-а вандалима који су оставили траг на њиховом плакатима у већини хрватских градова.

Почело је са Сиском где су искидани, док су у Сплиту - као и у другим градовима - никад пронађени починиоци на њих написали "Србе на врбе", "Палите тракторе", "За дом спремни"', "Орјунаши"', и "‘НДХ".

Најгнусније поруке - "Закољи српску децу"' и "Уби Србина" - у уторак су освануле на плакату у Улици града Вуковара Загребу.

Поруке мржње осудиле су бројне особе из јавног живота, а Милораду Пуповцу и његовој листи јавну подршку пружио је Мирослав Ћиро Блажевић, бивши хрватски селектор.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар