Две тоне цигарета међу јабукама, ухапшени Црногорци у Италији

Два црногорска држављана, возача шлепера, ухапшена су јуче надомак Наполија у Италији, након што је локална финансијска полиција у њиховим камионима пронашла две тоне нелегалних цигарета, марке "Монте",преносе "Викенд новине".

Према писању италијанских медија, цигарете су биле паковане у картонске кутије, биле су "скривене" међу гајбама јабука, које су према пропратним папирима за робу возачи превозили.

Наиме, на основу дојаве припадници италијанске финансијске полиције у општини Нола, која се налази у близини Наполија открили су два шлепера са страним регистарским таблицама, који су били паркирани у близини магацина намењених за складиштење кварљивих намирница, преноси ЦДМ.

"Возачи су чекали истовар 'робе' када су им службеници полиције пришли. Прегледом шлепера убрзо је откривено да се иза два прва реда гајби јабука, које су очигледно служиле као параван, крије велика количина пакета у којим су се налазиле цигарете које су произведене у Црној Гори, са називом "Монте".

Текст на цигаретама био је на црногорском, а и на њима је писало да су произведене у Црној Гори. Укупно је заплењено две тоне цигарета, а возачи шлепера, црногорски држављани, су одмах ухапшени и спроведени у истражни затвор "Пођореале" у Наполију", наводе италијански портали.

Због сумње да се ради о организовам шверцу полиција је осим цигарета, запленила и два шлепера као и сву робу која се налазила у њима укупне вредности више од милион евра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво