Претрес 22 локације у Црној Гори, заплењено оружје

Пет особа је ухапшено након полицијских претреса на укупно 22 локације које користи 20 "безбедносно интересантних лица" у Подгорици, Даниловграду и Цетињу.

Полиција је приликом претреса пронашла и одузела шест пиштоља различите врсте и калибра, две пушке, више комада пиштољске и пушчане муниције, неколико оквира за муницију, шест електронских детонаторских каписли, 15 метара штапина, више комада средстава за комуникацију, панцир и возило, саопштила је Управа полиције Црне Горе. 

Л. Р., С. П., З. П., Е. Т. и Р. И. су лишени слободе због постојања основане сумње да су починили кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Они ће уз кривичне пријаве бити приведени државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици. 

Против две особе су поднете прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о оружју. 

Привремено одузете ствари и предмети биће предмет вештачења у Форензичком центру, а о свим предузетим мерама и радњама упознат је надлежни тужилац.

Криминалистичка обрада је у току.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво