Налогодавце убиства Вукотића траже међу "кавчанима"

Истражитељи су у оквиру истраге убиства Веселина Вукотића, који је убијен у суботу на прагу своје куће у Доброти, саслушали више од 30 особа, које су за сада пружиле валидне алибије и нису на списку осумњичених.

Полиција ће испитати и све особе које су на листингу телефона са којима је Вукотић разговарао, а обавиће се и анализа међусобних телефонских комуникација неких безбедносно интересантних особа, не би ли на тај начин можда дошли до лица која су имала мотив да организују злочин, пише Побједа.

Лист наводи да налогодавце злочина траже у редовима кавачке криминалне групе, са којом су синови Веселина Вукотића – Игор и Јован били у сукобу.

Извори из безбедносних служби не очекују да ће убрзо бити решено убиство Вукотића, јер се према досадашњим траговима ради о професионалном егзекутору, који је у њега испалио шест хитаца и мирно одшетао.

Веселин Вукотић се неколико пута оглашавао у медијима, демантујући наводе да његови синови имају било какве везе са криминалним клановима и са оптужбама које им истражитељи стављају на терет.

Његово последње обраћање било је након објављивања информације појединих медија да су његови синови Игор и Јован ухапшени у турском граду Анталија.

Вукотићи су неколико пута били мете напада.

На кућу Веселина Вукотића у августу 2013. године бачена је бомба и тај случај није расветљен. Такође, пре једанаест година на возило Јована Вукотића пуцано је из аутоматског оружја, али ни тај напад није разрешен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво