Ухапшени чланови "бед блу бојса" и "делија", превозили дрогу

Полиција је у среду код наплатних рампи на ауто-путу А-1 у Карловцу ухапсила двојицу мушкараца који су у камиону у врећама и пакетима грађевинског стиропора возили 170 килограма марихуане.

Ухапшени су држављанин Хрватске, 44-годишњи бивши вођа "бед блу бојса" Горан Хајдуковић Чупко и држављанин Србије Драган Павловић (47), један од вођа "делија".

Поред марихуане, полиција је код њих пронашла и одузела 0,7 грама кокаина, два пиштоља марке "глок" и 53 комада муниције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво