Истрага сачекуше код Бањалуке, ухапшено више особа

Бројне полицијске патроле врше увиђај на месту где су синоћ убијени бањалучки бизнисмен Славиша Крунић и још две особе, а једна особа рањена. У Гламочане код Бањалуке стигли су и специјалци МУП-а Републике Српске. У склопу истраге приведено је више особа.

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске привели су више особа у вези са случајем троструког убиства у Гламочанима код Бањалуке, изјавила је за Срну начелница Одељења за односе са јавношћу МУП-а Мирна Миљановић.

Миљановићева је нагласила да су привођења извршена на ширем подручју Републике Српске.

Вест о привођењима потврдио је и председник Владе Републике Српске Радован Вишковић који је рекао да се нада како ће до краја дана бити решен случај убиства бизнисмена.

"Овог трена су на терену и министар и директор полиције и надам се да ћемо до краја дана решити ово убиство. Ја као човек изражавам највећу бол према породицама убијеног", рекао је Вишковић.

Мештани Гламочана за Независне кажу да опсадно стање на месту убиства траје од синоћ, као и да су полиција и инспектори били ту целу ноћ.

Више џипова са специјалцима МУП-а Републике Српске дошло је на место убиства.

На лицу места је и министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач, а полиција је блокирала пут који води до места злочина.

У пуцњави је убијен Славиша Крунић, један од његових пратилаца и нападач, док је други Крунићев пратилац рањен.

Саопштењем су се обратили из Крунићевих компанија, наводећи да су власник фирми "Сектор секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС" Славиша Крунић и запослени Жарко Павловић трагично преминули протекле ноћи.

Независне преносе да је у пуцњави убијен и Жељко Ковачевић, један од нападача на Славишу Крунића.

Крунићев пратилац који је рањен је оперисан и за сада је стабилно, преноси РТРС. 

Пацијент чији су иницијали Г. И. (38), који је протекле ноћи задобио прострелне ране обе ноге и десне руке, хируршки је збринут и за сада је стабилног здравственог стања, па остаје на даљем лечењу, речено је Срни у Универзитетском клиничком центру Републике Српске. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво