Заплена дроге у Хрватској, ухапшен српски држављанин

Хрватска полиција запленила је 170,6 килограма марихуане у Карловцу и ухапсила хрватског и српског држављанина који су дрогу возили у камиону.

Начелник карловачке полицијске управе Дарко Братић истакао је на конференцији за медије да је ово највећа овогодишња појединачна заплена дроге на том подручју, а сада следи поступак вештачења и утврђивања за које је тржиште дрога била намењена.

Братић за сада није могао више да каже о сарадњи полиције Хрватске и Србије.

Начелник криминалистичке полиције карловачке полицијске управе Романо Бенковић рекао је да су обојица ухапшених од раније позната полицији, као и да је дрога била спакована у грађевински стиропор у отвореном складишном простору теретног возила, а полиција је посумњала на то да је реч о криминалу и обавила претрес.

Они су ухапшени на излазу са ауто-пута Ријека–Карловац и уз кривичну пријаву биће приведени на испитивање у Жупанијско државно тужилаштво, а полиција ће и даље спроводити "разне доказне радње и истраживање њихове потенцијалне повезаности са другим особама", рекао је Бенковић.

Осим марихуане у камиону су пронађена и два пиштоља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи