Бивши хрватски председници садашњима: Надамо се да вас неће игнорисати

Некадашњи високи хрватски званичници, Стјепан Месић, Иво Санадер и Лука Бебић, послали су писмо актуелном државном врху увређени јер нису били позвани на свечаност у поводом десете годишњице чланства Хрватске у НАТО-у.

У свом писму тројица бивших председника државе, хрватске владе и Сабора хвале  Колинду Грабар-Китаровић, Гордана Јандроковића и Андреја Пленковића за позвање многих заслужних појединаца и представника институција које су учествовали у процесу припрема за чланство у НАТО, преноси портал Индекс.

Како се истиче у писму, велики успех младе хрватске државе било је то што је само десетак година после грађанског рата примљена у НАТО.

"Надамо се да ни Ви, чланови актуалног државног врха, нећете пасти макар и у привремени заборав или, не дај Боже, бити трајно игнорисани од ваших наседника", стоји у саопштењу које су потписали бивши председници државе, Сабора и Владе, Стјепан Месић, Лука Бебић и Иво Санадер.

Свечаност поводом деценије чланства Хрватске у Северноатлантској алијанси одржана је крајем марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи