Мандић: Све је већ пресуђено

Један од оптужених за покушај тероризма у Црној Гори Андрија Мандић сматра да је суд само алат у монтирању процеса с циљем одбране режима Мила Ђукановића.

"Пресуда ће бити у функцији ширења страха. У последњих месец дана се убразава овај процес. Како протести постају снажћнији, судско веће убрзава ствар", истакао је Мандић током изношења завршне речи.

Рекао је да докази у процесу не значе ништа, јер их није ни било.

"Не зна се не ни ко су терористи, ко су људи који су све организовали", поручио је Мандић", пренео је портал РТЦГ.

Глупље оптужнице, како је рекао, није било у историји правосуђа у региону. Процесом, тврди, управљају људи из ДПС-а и црногорског режима.

Подсетио је да су дешавања на изборима 16. октобра 2016. имала за циљ да смањи излазност и обесхрабри и заплаши опозиционе бираче у Црној Гори.

Подсетио је да је суд упоређивао са Хашким трибуналом, због чега га је опоменула судија Сузана Мугоша.

"Ово је антисрпски процес. Овде на оптуженичкој клупи немате никог до Срба, и двојицу Руса", рекао је Мандић, напомињући да му се ускраћује право да материјал из суднице добије на српском језику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи