Орбан: Фидес наставља кампању против ЕУ

Мађарска влада могла би да настави кампање против органа Европске Уније, наговестио је премијер Виктор Орбан.

Орбан је у интервјуу за мађарски радио рекао да су људи у Бриселу помало љути на мађарску Владу јер је на почетку кампање за изборе у Европском парламенту водила кампању информисања у Мађарској у којој су "разоткрили на шта је Брисел спреман", преноси Ројтерс.

"Разоткрили смо их и наравно они су љути. Наш посао је да стално информишемо грађане на шта је Брисел спреман. Не би требало да се повучемо, не би требало да се плашимо. Противник се увреди и напада нас гневом људи који су разоткривени", рекао је Орбан.

Орбанова странка "Фидес" прошле недеље је привремено суспендована из Европске народне странке (ЕПП) јер је наводно прекршила принципе ЕУ везане за владавину права.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи