Позив на бојкот пекара због подршке Караџићу и Младићу

Власник ланца пекара "Мања" Саша Тривић подигао је велику прашину на друштвеним мрежама након што су његови статуси у којима изражава подршку Радовану Караџићу и Ратку Младићу доспели у јавност, преноси "Кликс".

Након јучерашње пресуде Радовану Караџићу, који је осуђен на доживотну казну затвора, Саша Тривић је почео да објављује низ статуса.

Твитераши су потом открили његове твит из 2016. године у којем пружа подршку Ратку Младићу објављујући његову фотографију с речима "Један, једини" и подељеним статусом друге особе у којем се говори "На свему вам хвала генерале, срећан ти Дан републике", преноси Кликс.

С обзиром на то да "Мања" има пет пословница у Сарајеву, на друштвеним мрежама је покренут апел да грађани бојкотују њихове пекаре. У Вогошћи је испред њихове пословнице већ залепљен плакат на којем се позива на бојкот.

Грађани су се обратили и фирми путем званичне Фејсбук странице, а запослени су се оградили и изразили жаљење што је изјава њиховог заменика директора изазвала неугодности.

"Став који је представљен у јавности не представља став компаније нити њених запослених. Свесни смо грешке и одлучено је да према кодексу понашања заменик директора буде санкционисан", одговорили су из пекаре "Мања".

Тривић је на крају објавио твит у којем као организатора напада криви "пекарску мафију" те поручио да се "непримерено зезао па је онда неко мало злонамерно скриншотовао".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи