Велика заплена марихуане у Црној Гори, ухапшен Београђанин

Црногорски полицијски службеници запленили су 93 килограма марихуане на граничном прелазу "Враћеновићи" између Црне Горе и БиХ. Том приликом је ухапшен Београђанин Ј. Б. због основане сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Полиција Црне Горе лишила је слободе 33-годишњег Београђанина Ј. Б. када су у возилу којим је управљао, открили паковање са садржајем суве биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

Опојна дрога, тежине 93 килограма, била је сакривена у преградама патоса прикључног возила, наводи се у саопштењу Владе Црне Горе.

Након извршеног увиђаја, дрога, возило и прикључно возило, као и новац у износу од 1.500 евра за који се сумња да је стечен вршењем кривичног дјела, одузети су од Ј. Б.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици због основане сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Ово је највећа заплена наркотика на Граничном прелазу "Враћеновићи" у протеклом периоду, пише у саопштењу.

број коментара 1 пошаљи коментар
(петак, 15. мар 2019, 13:28)
anonymous [нерегистровани]

Beograđann...

Po poreklu, ili novopečeni sa crnogorskim poreklom?