Кривична пријава Кнежевића против Ђукановића

Адвокатски тим председника Атлас Групе, одбеглог бизнисмена, Душка Кнежевића поднео је кривичну пријаву против председника Црне Горе Мила Ђукановића, којом се терети да је "организатор криминалне групе".

Из Атлас групе наводе да се кривичном пријавом Ђукановић терети да је намеравао да "Кнежевићу одузме целокупну његову имовину коју поседује у Црној Гори, односно имовину коју поседују његове банке и остала привредна друштва".

Додаје се да Ђукановић означен као шеф криминалне организације која је формирана ради стицања противправне имовинске користи у износу од 170 милиона евра, преносе Вијести.

Поред Ђукановића, кривичном пријавом су обухваћени гувернер Централне банке Црне Горе Радоје Жугић, привремена управница Атлас банке Тања Терић, бивши привремени управник ИБМ банке Милан Ремиковић, специјални државни тужилац Миливоје Катнић, председник Привредног суда Блажо Јованић, стечајни управник Мељине комплекса Саша Зејак и Оливера Михајловић Елез из ПЗУ Мељине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво