Тонију Цетинском прети осам година затвора

Након што је у јануару против певача Тонија Цетинског поднета оптужница због изазивања саобраћајне несреће са смртном последицом, пулски Општински данас је потврдио оптужницу.

Тони Цетински је 2017. године изазвао несрећу у Ровињу у којој је погинуо 62-годишњи мушкарац.

Певачу се ставља на терет да је, кршећи прописе о сигурности у саобраћају, изазвао несрећу са смртним исходом из нехата, преноси Индекс.

Цетински се терети да је возилом ушао у кривину, а да се претходно није уверио да ли може да изврши скретање на сигуран начин по друге учеснике у саобраћају.

Такође се терети да није прилагодио брзину кретања и да услед свега наведеног, није обратио пажњу на мушкарца који је лежао на путу, и возилом прешао преко особе која је лежала на леђима нарушеног здравља усред срчане болести и у алкохолисаном стању.

Индекс пише и да уколико се према одредбама Казненог закона утврди да је крив, Цетинском прети од једне до осам година затвора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво