Нови амбасадор САД у БиХ предао акредитивана писма

Новоименовани амбасадор Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини Ерик Џорџ Нелсон предао је копије акредитивних писама начелнику Одељења за дипломатски протокол Министарства спољних послова БиХ Мирсаду Бешићу.

Ерик Џорџ Нелсон је у Сарајево стигао у недељу, а пре доласка положио је заклетву у згради Стејт Департмента у Вашингтону уочи преузимања функције.

Пре њега функцију амбасадора у БиХ обављала је Морин Кормак, преноси босански портал Кликс.

Пре именовања за амбасадора у БиХ обављао је функцију заменика извршног секретара и директора извршне канцеларије Извршног секретаријата у склопу Стејт департмента.

Служио је у бројним дипломатским мисијама САД, међу којима је и Немачка.

Говори шпански, немачки и италијански језик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи