Убијен Един Гачић, најтраженији бегунац у БиХ

Сарајевска полиција је убила најтраженијег бегунца у БиХ, Едина Гачића. Он је осумњичен за брутално убиство припадника Федералне управе полиције Махира Бегића и мештанина Подорашца Сауда Султанића. Приликом пуцњаве лакше је повређен полицајац, преноси босански портал "Кликс".

Един Гачић убијен је приликом размене ватре са полицијом до које је дошло у Лепеници код Кисељака.

Полицијски комесар Кантона Сарајево Мелвудин Халиловић каже да је траг довео до осумњиченог Гачића, који није хтео да се преда.

Приликом пуцњаве лакше је повређен један полицајац, потврдило је Министарство унутрашњих послова за босански портал Кликс

Гачића је полиција сумњичила да је починио два убиства, у месту Подорашац код Коњица 6. фебруара и 9. фебруара у месту Суходол код Тарчина.

Он је осам дана био у бекству након монструозног убиства у Подорашцу, а крвави пир наставио је и у Суходолу, убиством полицајца који је био задужен за чување објекта ФУП-а.

Становници БиХ данима су били у страху због убице који се крио, због чега су подигнуте високе мере сигурности, а на терену ангажоване све полицијске снаге.

Колико је ситуација била озбиљна Влада Кантона Сарајево је расписала и награду у износу од 50.000 конвертибилних марака (25.000 евра) за информацију која ће довести до хапшења Едина Гачића.

Гачић је иначе вишеструки убица, а из КПЗ-а Бихаћ пуштен је на слободу још 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво