Родитељи демантују полицију: Дечак нападнут у Вуковару није навијач

Дечак нападнут у Вуковару није навијач и не занима га фудбал, изјавили су његови родитељи и демантовали саопштење полиције и изјаву вуковарског градоначелника да је реч о сукобу навијачких група.

Полиција је данас објавила да сумња да је напад на младог Србина у Вуковару у среду заправо обрачун међу навијачким грипама, пренео је Индекс.

Полиција је навела да је након вербалног сукоба у којем су учествовала два навијача једног тима три другог тима уследио физички сукоб двојице малолетника, у којем је један лакше повређен.

Незванично је потврђено да је у среду на аутобуској станици у Вуковару неколико малолетника физички напало малолетног ученика вуковарске Техничке школе "Никола Тесла", који наставу похађа на српском језику и лакше га повредили.

Родитељи дечака истичу, како пише портал Срби, да младић из Мирковаца није навијач.

Он и није ишао на фудбалске утакмице. Изузетак је утакмица локалних ривала Вутекса и Вуковара 91., а реч је о утакмици с које је градоначелник Иван Пенава објавио снимак оптуживши младе Србе да не устају на хрватску химну, наводи портал Срби.

Родитељи кажу да је дечак био на аутобуској станици са још двоје деце која су исто тако чекала аутобус. Они додају да је реч о нападу маскираних и старијих.

"Ми смо до сада мирно живели, а моје дете је мирно шетало од школе до аутобуске станице и само желимо да тако мирно шета и даље", рекли су родитељи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво