Побједа: Ускоро црвена потерница за Кнежевићем

Подгорички лист "Побједа" пише да је у току поступак за расписивање црвене међународне потернице за председником Атлас групе Душком Кнежевићем који је црногорском правосуђу недоступан и који се, према његовим наводима, налази у Лондону и нема намеру да се појави у Црној Гори.

Душко Кнежевић у интервјуу за ТВ Вијести рекао да се налази у Лондону, где ужива пуну сигурност, као и да има велики тим међународних експерата, преноси РТЦГ.

Додао је да неће доћи у Црну Гору "док је ова клика на власти".

"Било је позива да дођем у Црну Гору да се о свему договоримо, али сам схватио да желе да ме ухапсе и тиме покажу како се боре против криминала", навео је Кнежевић.

За Душком Кнежевићем је расписана национална потерница, а Виши суд му је одредио притвор од 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи