Кнежевић: Тужилац нам спрема аферу са руским трговцем оружјем

Један од лидера црногорског Демократског фронта Милан Кнежевић тврди да тамошњи главни специјални тужилац Миливоје Катнић жели да оптужи тај опозициони савез за куповину оружја за терористички напад, преносе подгоричке "Вијести".

Наводи се да је Милан Кнежевић оптужио Миливоја Катнића да припрема нову аферу на штету Демократског фронта.

"Миливоје Катнић већ 15-20 дана инструира једног Руса који се налази на потерници руске државе, који је продавао оружје на Кавказу и у замену за црногорско држављанство и азил у Црној Гори треба да буде нови Саша Синђелић, који треба да посведочи како смо Андрија Мандић и ја у неком стану у Будви разговарали о куповини оружја за Демократски фронт како бисмо извели терористички напад", рекао је Кнежевић на прес-конференцији Демократског фронта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво