Мандић позван у тужилаштво због полемике с Катнићем

Председник НОВЕ и један од лидера опозиционог Демократског фронта Андрија Мандић дао је изјаву у Специјалном држаном тужилаштву због полемике са специјалним тужиоцем Миливојем Катнићем о клановима у Црној Гори.

Андрија Мандић је, наиме, недавно у Скупштини рекао да ти сукобљени кланови могу сутра да се обрачунају са неким из власти или парламента.

"Данас сам појаснио све наводе које сам тада у Скупштини рекао, да сви наши напори да имамо независно тужилаштво, полицију и судове, да је све то пало у воду јер две особе Мило Ђукановић и Душко Марковић, управљају целим системом. Ја сам се данас, гледајући стенограм, запитао да ли је могуће да се ови људи овако плаше и да су, поред снаге и ауторитета који су добили од Скупштине, толико послушни према пар људи који су успоставили систем беспоговорне послушности", навео је Мандић, пренео је Радио АнтенаМ.

Додао је да осуђује и да је веома изненађен што га је неко позвао и прозивао за реч изговорену у Скупштини.

"Ја имена данас нисам помињао јер имена нисам ни имао, то су моји политички ставови, ја сам у парламенту говорио о борби два супростављена клана и о тој опасности и кроз покушај криминализације ДФ-а покушавају прикрити све те друге ствари", рекао је Мандић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво