Задранин преправио графит "Уби Србина" у "Љуби Србина"

На фасади зграде задарског већа месног одбора освануо је графит "Уби Србина", који је један Задранин преправио, додавши слово "љ", па је графит претворен у "Љуби Србина".

"Не трпим говор мржње и зато сам синоћ исправио графит. Пуно је лепше гледати поруке љубави, него поруке мржње или како би то Задрани рекли – моса бављу", написао је Задранин Јуре Зубчић поред фотографије ксенофобног графита који је поправио, преноси хрватски портал Индекс.

Портал наводи да је "нимало маштовит, али и неписмен", графит "уби Србина" исправљен на врло једноставан начин – додавањем једног "малог, а тако важног слова 'љ'", тако да сада пише "Љуби Србина".

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво