Катнић тражи одвајање поступка за Милићеву

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић предложио је да се поступак против Бранке Милић, оптуженој за покушај тероризма на дан парламентарних избора у Црној Гори 2016. води одвојено, те да јој се суди када се за то стекну услови, односно када она буде доступна суду.

Тужилац Миливоје Катнић је рекао да је предложио одвајање поступка за Бранку Милић како се не би одуговлачио. Ако се поступак не би раздвојио, сигурно би та незаконита активност била реализована, што суд никако не сме да дозволи", навео је Катнић.

Како је пренела Радио-телевизија Црне Горе, Виши суд у Подгорици о томе ће одлучити накнадно.

Виши суд у Подгорици наредио је јуче издавање потернице за Бранком Милић, која је, незадовољна што је суд одбио њен захтев за изузеће вештака, 23. новембра напустила суђење и помоћ затражила у Амбасади Србије.

Катнић је истакао да је оптужена Милићева злоупотребила институције, посебно Митрополију црногорско-приморску, као и Амбасаду Србије.

Рекао је да постоји основана сумња да је све било организовано и да је злоупотребљена "коректност тужилаштва".

Адвокати одбране, осим Душана Радосављевића, противе се предлогу тужилаштва.

Наставак суђења одложен је за сутра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара