Човић: За власт у Федерацији нам треба Божја помоћ

Одлазећи хрватски члан Председништва БиХ Драган Човић изјавио је да нема услова за формирање власти и да је конституисање домова народа у БиХ и ФБиХ могуће само уз измену Изборног закона.

"Треба нам измена Изборног закона, а што се Федерације тиче, нека нам драги Бог помогне", рекао је Драган Човић за БХТ 1, преноси портал Кликс.

Измене Изборног закона могу се договорити ако за то постоји воља, истакао је Човић, али се запитао имају ли у БиХ капацитет за то. 

"Ако имамо капацитет, то је решено истог тренутка. То је договорено за две секунде. И начин и методологија итд. Међутим, бавити се тиме како може, а да уопште не говоримо о садржају, то је бесмислено", рекао је Човић.

Додао је да ће конститутивна седница бити одржана у законском року, најкасније 7. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи