Вишковић предложен за мандатара Владе Републике Српске

Потпредседник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Радован Вишковић предложен је за мандатара за састав Владе Реублике Српске.

Одлуку је донео Извршни комитет странке на седници којој су присуствовали лидер СНСД-а Милорад Додик и потпредседница Жељка Цвијајановић.

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић рекао је на конференцији за новинаре да је на седници разматран изборни резултат СНСД-а и да је ова странка изузетно задовољна оствареним резултатима.

Ковачевић је истакао да је СНСД испунио све зацртане циљеве, подсетивши да су кандидати ове странке за српског члана Председништва БиХ, Милорад Додик, и председника Српске, Жељка Цвијановић, остварили победу.

"СНСД остаје убедљиво највећа политичка странка у Републици Српској, а у овом мандату још снажнија. СНСД је најјача политичка странка из Српске на нивоу БиХ и најјача политичка странка у БиХ", поручио је Ковачевић, пренела је РТРС.

Рекао је да верује да ће део скупштинске већине у овом мандату, уз СНСД бити ДНС, СП, Уједињена Српска, а верује, казао је, и НДП, као и група Обрена Петровића.

Изразио је уверење да ће Српска ускоро добити нову владу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи