Мађарска, мигранти скривени у возовима и камионима из Србије

У протекла 24 сата мађарска полиција осујетила је неколико покушаја илегалног уласка миграната у земљу, скривених у возовима и камионима из Србије.

Приликом прегледа теретног воза из Србије, на железничкој станици Келебија у близини мађарско-српске границе, полицијски службеници суседне земље открили су илегалца који се крије у шасији вагона.

Утврђено је да се ради o мигранту из Афганистана, без валидних докумената за боравак у Мађарској.

На истој станици мађарски полицајци детаљно су прегледали брзи воз који је стигао из Келебије у Србији и у плафону једног путничког вагона пронађен је илегалац иранског порекла.

На граничном прелазу Томпа, у камиону српског превозника, пронађена су тројица миграната скривених у товару пнеуматика.

Сви илегалци су у складу са мађарским законима спроведени до транзитне зоне за азиланте у близини граничног прелаза Томпа-Келебија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи