У Бањалуци затворен тржни центар "Певец"

По налогу власника компаније у Бањалуци затворен тржни центар "Певец". Обезбеђење спречило запослене да уђу у центар.

Радници агенције "Алфа секјурити" јутрос су у Бањалуци затворили тржни центар "Певец" по налогу власника компаније Здравка Певеца и спречили запослене да уђу у центар.

На улазу у тај тржни центар истакнуто је обавештење да је центар до даљег затворен и да ће радници о свему бити обавештени.

Стотинак радника који су дошли у прву смену траже да им се обрати неко из руководства компаније и објасни о чему се ради.

"Певец Група" која је у великим финансијским проблемима и којој су банке отказале даље кредитирање због немогућности да измирује своје редовне обавезе у првом полугођу ове године бележи пад промета од 23 одсто у односу на исти период прошле године.

Због нагомиланих дугова те хрватске компаније који су достигли 260 милиона евра, више од месец дана се на иницијативу банака и добављача тражи решење за исплату потраживања док поједини медији наводе да се још увек тражи модел како предузеће не би отишло у стечај.

Тржни центар "Певец" у Бањалуци отворен је у јесен прошле године и у њему је запослено око 200 радника.

"Певец" у Србији има један велики тржни центар у Београду на Панчевачком путу отворен крајем прошле године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи