Бар, код држављана Албаније пронађено 65 килограма марихуане

Барска полиција ухапсила је држављанина И. К. и А. Л. након што је у њиховом аутомобилу полиција пронашла 64,8 килограма марихуане, а због сумње да им је помагао ухапшен је и Е. Б.

Полиција је блокирала Бар и зауставила више возила међу којима је и возило марке "ауди ку-7" албанских регистрација, које је покушало да избегне контролу.

Приликом заустављања возила, И. К. и А. Л. покушали су да побегну али су након краће потере ухапшени.

Полиција је детаљним прегледом возила, у његовом задњем делу, пронашла и одузела две црне торбе у којима су се налазила паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 64,769 килограма, наводе из полиције.

Полиција је ухапсила и Е. Б., такође држављнина Албаније.

"Он је управљао 'мерцедесом' који се кретао испред 'аудија ку-7' у намери да буде тзв. чистач, односно да прати ситуацију и јави другим осумњиченима да ли је пут за превоз дроге слободан", наводи се у саопштењу.

И. К., А. Л. и Е. Б. су предати службеницима Одсека за борбу против дроге на даље поступање, а дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вештачења.

Осумњичени су приведени због постојања основане сумње да су починили кривична дела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, и исто кривично дело путем помагања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара