Бугарска, ухапшен један од вођа кавачког клана

По потерници Црне Горе због служења затворске казне за покушај убиства, полиција у Бугарској ухапсила је Предрага Кнежевића, једног од вођа кавачког клана.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да је након дуже и интензивне сарадње са иностраним партнерима а посебно са полицијама Француске, Немачке, Португалије, Шпаније и Бугарске, на територији Бугарске ухапшен Предраг Кнежевић (42), који је поседовао лажна португалска документа на име Бранко Данијел.

Како се истиче, интензивном комуникацијом између канцеларија Интерпола у Софији и Подгорици неспорно је утврђено да се ради о Предрагу Кнежевићу.

Кнежевић се потражује по међународној потерници која је расписана на основу наредбе Основног суда у Котору, ради служења казне затвора у трајању од једне године изречене због кривичног дела покушај убиства.

Полицијски службеници Управе полиције су са полицијским службама више земаља утврдили да се Предраг Кнежевић, коришћењем више лажних индентитета, крио у више земаља Европске уније.

У саопштењу црногорског МУП-а наводи се да ће надлежни органи две државе разговарати о изручењу Кнежевића Подгорици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво