Танкер оштетио пристаниште у луци Плоче

Због хаварије у луци Плоче у којој је танкер "Сти Полар" ударио у танкерско пристаниште и оштетио га, забрањено је даље коришћење веза, потврдио је директор Лучке управе Плоче Томислав Батур, преноси хрватски портал Индекс.

Хаварија се догодила у недељу а из "Ине", за коју је танкер био достављач, истичу како се снабдевање тржишта нафтним дериватима одвија редовно, из осталих "Ининих" складишта.

Директор Лучке управе Плоче Томислав Батур известио је да је танкер, који плови под заставом Маршалских Острва, приликом маневра пристајања, снажно ударио о пристаниште и наптравио оштећење, преноси Индекс.

"Лучка капетанија обавила је увиђај и забранила употребу тог веза, а Лучка управа Плоче је код суда затражила изрицање мере привремене забране испловљавања док се не уплати одговарајући залог за накнаду штете", рекао је Батур.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи