Црногорски официр на прослави "Олује" у Книну

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић жестоко је критиковао власти у Црној Гори, оцењујући да је присуство црногорског официра на прослави "Олује" доказ је да режим дотакао морално дно.

Славен Радуновић је на свом профилу на Фејсбуку написао да су овим потезом власти у Црној Гори још једном показале да су "дотакли морално дно".

"Присуство црногорског официра на прослави 'Олује' доказ је да овај режим кад дотакне морално дно, почне да копа како би се спустио још ниже", написао је Радуновић.

Додао је да Црна Гора која се гради на антисрпству и која слави прогон 250.000 српских цивила не служи својим држављанима на част, "него за бруку".

Посланички клуб ДФ-а најавио је да ће тражити заказивање хитне седнице Скупштине јер, како је навео, жели да пред грађанима расправи ово питање и добије информацију ко је овластио официра Војске Црне Горе да присуствује догађају који слави злочин и прогоне над српским народом.

Официр који је присуствовао прослави "Олује" је пуковник Иван Машуловић (46) из Никшића, који се налази на функцији војног аташеа у Хрватској, пише црногорски портал Борба.

Присуство црногорског официра је осудио Милован Дрецун, високи функционер СНС-а и председник скупштинског одбора за КиМ, који сматра да је то нечасно и да је званична Црна Гора на тај начин "пљунула" на сопствену традицију и историју.

Раније данас, портал Ин4С је објавио снимак са Хрватске-радио телевизије на којем се види војно лице са обележјима Црне Горе на прослави годишњице "Олује" у Книну.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво