Ново Горажде, тело пронађено у минском пољу

Тело мушкарца пронађено је у минском пољу у месту Устипрача на подручју Новог Горажда, јављају бањалучке "Независне новине".

Наводи се да је тело нађено поред аутомобила, а узрок смрти биће познат накнадно.

"На место догађаја изашао је деминерски тим да би деминирао терен, како би могло да се дође до тела, а након тога следи увиђај", yказао је извор Независних.

Из полиције је листу потврђено да је Полицијској станици Горажде у 8.15 пријављено да је у месту Устипрача, између корита реке Дрине и магистралног пута, пронађено тело 60-годишњег Ч. Б. из Устипраче.

"У питању је неприступачан терен, на којем се налазе минско-експлозивна средства из протеклог рата, па је обавештен деминерски тим", рекла је Независним портпаролка ПУ Фоча Светлана Говедарица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи