Срушио се бугарски војни хеликоптер, погинула два пилота

Бугарски војни хеликоптер срушио се у ваздухопловној бази код јужног града Пловдива током рутинске вежбе, при чему су погинула два пилота, док је један члан посаде повређен, саопштило је бугарско Министарство одбране.

Хеликоптер руске производње Ми-17 летео је око 50 метара изнад базе Крумово када се срушио око 20:30 сати, наводи се у саопштењу, уз напомену да је истрага о инциденту у току, преноси Ројтерс.

Прошлог јула, војни хеликоптер се срушио у Црно море код бугарске обале током тактичких вежби, а том приликом је погинуо један официр, док су двојица повређена, подсећа британска агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво