Крстичевић: Ф-16 ће бити гарант стабилности и безбедности Хрватске

Потпредседник владе и министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић, који борави у званичној посети САД, летео је америчким борбеним авионом "Ф-16 Барак", који ће, како се очекује, Хрватска добити до 2020.

"Овај лет ми је још једном потврдио да је Хрватска донела најбољу одлуку и да ће авион Ф-16 бити гарант стабилности и сигурности Хрватске заувек. Захваљујем Сједињеним Америчким Државама, најважнијем стратешком партнеру Хрватске на иницијативи и одобрењу. Драго ми је што имао прилику да видим Америку из кабине Ф-16", рекао је Крстичевић, пише Јутарњи лист.

Он каже да сада потпуно разуме нестрпљење хрватских пилота да седну у кокпите, како је рекао, хрватских Ф-16, јер је то, како је рекао, изузетно искуство и ново поглавље за Хрватско ратно ваздеухопловство.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи