ТВ Пљевља уништена у пожару, нема повређених

Просторије Телевизије Пљевља у потпуности су уништене у пожару који је избио јутрос око шест сати и у којем нема повређених, док је материјална штета огромна.

"Пожар је избио на трећем спрату где је Телевизија. Пожар је кренуо да се шири на ниже спратове али смо то успели да спречимо. Сачували смо ниже спратове, али трећи спрат на којем је Телевизија је скроз изгорео. Материјална штета је велика, али како је могло бити, максимално је урађено", навео је Горан Чавић из градске Службе заштите и спашавања за РТЦГ.

Он је казао да у пожару није било повређених, али да је један ватрогасац добио лакше повреде.

Уредник у ТВ Пљевља, Мило Џаковић рекао је да је штета начињена пожаром огромна.

"Уништен је велики студио у којем су углавном сви уређају. Радијска реализација је такође уништена. Можда је остало неоштећено неколико камера", навео је Џаковић.

Унија локалних јавних емитера Црне Горе (УЛЕС ЦГ) изразила је солидарност са колегама у РТВ Пљевља и позива државне институције да што хитније реагују и пруже адекватну помоћ.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво