Пуцњава у Подгорици, убијен сувласник дискотеке "Бигл"

Миодраг Крушчић, сувласник дискотеке "Бигл", убијен је у пуцњави која се догодила у подгоричком насељу Стари аеродом када је непозната особа испалила више хитаца у њега док је седео у башти једног кафића, пише портал ЦдМ.

Миодраг Крушчић је, како сазнаје ЦдМ, погођен у вилицу и лекари су се безуспешно борили за његов живот. ЦдМ у полицији незванично сазнаје да се трага за "голфом" из кога је, сумња се, пуцано.

Крушчић је раније био власник више подгоричких клубова.

У средишту медијске пажње нашао се 8. јануара прошле године, када је полиција извршила циљану рацију у "Урбан бистроу 21", где су службеници у униформи и цивилу привели "безбедносно интересантне особе": Подгоричане Стевана Стаматовића, Милића Шаковића, Бобана Вуксановића, Миодрага и Александра Јокића из Котора, као и Крушчића.

Приликом криминалистичке обраде, Крушчић је у полицији, а касније и у Тужилаштву дао изјаву да је власник торбице заплењене са стола за којим је седео, а у којој су пронађени репетирани пиштољ и лична документа Стевана Стаматовића.

Након низа лажних дојава о бомби у клубу "Бигл", испред дискотеке се пре два месеца догодила експлозија, у којој, на срећу, није било повређених, а причињена је материјална штета.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи