Заплењено више од 360 килограма сканкa, осумњичени ухапшен у Албанији

Црногорска полиција је а брду Стегваш код Улциња, запленила 361 килограма сканка, непосредно пошто је прокријумчарен из Албаније у Црну Гору. Ухапшен је црногорски држављанин П.Ђ. из Подгорице.

Сумња се да је П. Ђ. био возач комбија у коме је откривена дрога, а успео је да побегне на територију Албаније, где га је ухватила албанска гранична полиција и затим предала црногорској полицији, навео је МУП-а Црне Горе у саопштењу достављеном Танјугу.

Осумњичени П.Ђ. је преузет од албанске полиције и потом је предат службеницима Центру безбедности Бар ради процесуирања.

"Службеницима ЦБ Бар су такође предати возило и сканк ради даљег поступања. Осумњичени П.Ђ. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, због основане сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", истакли су из црногорске полиције.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи