Ерјавец: Боље да не дође до сусрета Пленковића и Церара

Министар спољних послова Словеније Карл Ерјавец наводи да је могуће да се на маргинама самита Процеса сарадње у југоисточној Еуропи (СЕЕЦП) на Брду код Крања данас састану словеначки и хрватски премијер, али да је с обзиром на актуелну ситуацију боље да "до билатералног сусрета ни не дође".

Хрватски премијер Андреј Пленковић учествоваће на састанку министара спољних послова држава чланица СЕЕЦП, а словеначки медији нагађају да би том приликом могао да се састане са домаћином скупа, словеначким премијером Миром Цераром.

Како је објавила Телевизија Словенијa, њихов сусрет на маргинама састанка је могућ иако за сада није предвиђен, пренела је Хина.

Ерјавец је јуче рекао новинарима да ће бити прилике за разговоре Пленковић-Церар на Брду код Крања.

С друге стране, додао је да би можда, с обзиром на супротне ставове две стране о арбитражи и другим питањима и чињеницу да је влада Словеније у оставци и обавља само текуће послове, "било боље да до билатералног сусрета ни не дође".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи