Звиздић Вучићу: Поштујем Србију, највише волим Санџак

Председавајући Савета министара БиХ и потпредседник СДА Денис Звиздић рекао је да поштује Србију, али да највише воли Санџак.

Звиздић је то изјавио као одговор на, како је навео, Вучићеву изјаву да поштује БиХ, али да воли Републику Српску, преноси Фена.

Говорећи на на јавној трибини "Одговори СДА на актуелна политичка питања" у Тузли, осврнуо на статус БиХ у региону, тврећи да БиХ има пријатеље и на Истоку, и на Западу.

Додао је да БиХ зна ко су јој искрени пријатељи у региону, а ко су ти који то вештачки и декларативно говоре.

"Поштоваћемо све оне који поштују нас, ценићемо све оне који цене нас, волећемо оне који нас воле, још више него што они нас воле", рекао је Звиздић, додајући да ће националистичке и хегемонистичке тежње усмерене према БиХ морати да престану, не прецизирајући на шта тачно мисли.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво