Суд у Лондону одложио одлуку о изручењу Тодорића

Првостепена одлука о изручењу Ивице Тодорића биће донета у понедељак, саопштио је Весминстерски суд у Лондону, пренела је загребачка Н1 ТВ.

Тодорић је ухапшен у Лондону 7. новембра прошле године на основу Европског налога за хапшење, који је расписала Хрватска, а истог дана је пуштен на слободу уз кауцију од 100.000 фунти и мере опреза.

Тодорић и још 14 особа је под истрагом у Хрватској због дужничке кризе у "Агрокору", компанији која у Хрватској и региону запошљава 60.000 људи и над којом је надзор преузела хрватска држава.

Тодорић, иначе бивши власник, одбацује ту тврдњу прозивајући хрватске званичнике за политички прогон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво