Удес грчког "миража" после сусрета са турским ловцима

"Мираж 2000" грчког ратног ваздухопловства срушио се у Егејско море после "блиског сусрета" са турским ловцима, јавили су медији у Грчкој. Пронађено тело пилота. Удес није резултат активности турских авиона.

Авион "Мираж 2000-5" срушио се северно од острва Скирос, недуго пошто је пар тих ловаца полетело у сусрет турским авионима, који су, наводно, повредили грчки ваздушни простор.

Удес авиона није резултат активности турских ловаца, јављају медији у Грчкој.

После потраге која је трајала неколико сати, грчки патролни бродови пронашли су тело пилота. 

Патролирање је интензивирано последњих седмица због пораста напетости између Грчке и Турске због спорног ваздушног простора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво