Улцињанин и његова супруга убијени у Еквадору

Црногорски држављани Фадил Качанић (64) и његова супруга Фатима (63) убијени су у Еквадору, јављају тамошњи медији, преноси РТЦГ.

Фадил Качанић је убијен хицима из ватреног оружја, док је његова супруга Фатима усмрћена ударцем тупим предметом у главу, пише портал Елтелеграфо.

На месту злочина су пронађени балистички трагови и камен за који се сумња да је коришћен као оружје, због чега се сумња да су жртве убијене где су и пронађене, двадесетак километара од куће, јавља РТЦГ.

Убице су се представиле као полицајци, показавши лажни налог за претрес, пише еквадорски портал Екстра.

"Мислили су да ће починити савршен злочин, али су их снимиле камере на имању", истакао је тужилац Виктор Гонзалес.

Полицијски генерал Марчело Тобар је истакао да је Качанић имао криминални досије због трговине наркотицима, а да је убијена жена радила на аеродрому "Жозе Жакин де Олмедо".

"Ово није обично убиство, сумњамо на повезаност с организованим криминалом", поручио је Тобар, преноси портал Екстра.

Полицијски поручник и челник Националног директората за насилне злочине Еквадора Хенри Херера је нагласио да су ствари по кући биле испретуране, као да је неко тражио нешто, преноси РТЦГ.

"Однели су накит и компјутер", рекао је Херера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи