Црна Гора, Милачић предао потписе за кандидатуру за председника

Лидер црногорске опозиционе Праве Црне Горе Марко Милачић предао је потписе за учешће на председничким изборима, 15. априла ове године, а "остатак опозиције" оптужио је за неодговорност и неозбиљност према грађанима.

"Ми у Правој Црној Гори нисмо дали ниједну изјаву, ни гест који би угрозио преговоре опозиције и њен заједнички наступ на изборима али сматрамо да је прошло сво нормално и елементарно време за договор опозиције", изјавио је Милачић по предаји потписа, преносе подгорички медији.

Како каже, Права Црна Гора је чекала да се политичка сцена уозбиљи, али да су неодговорни сви учесници у преговорима како према гласачима опозиције, тако и према грађанима.

Кандидатуру за председника Црне Горе су засад најавили и Горан Даниловић, председник опозиционе Уједињене Црне Горе, Драгиња Вуксановић, посланица такође опозиционе Социјалдемократске партије Ранка Кривокапића, некадашњег председника Скупштине Црне Горе и једног од најближих сарадника лидера владајуће Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића и други.

Демократске партије социјалиста Црне Горе одредиће следеће недеље на седници Главног одбора свог кандидата за председника Црне Горе, наводи се у саопштењу странке достављеном Танјугу.

Председништво ДПС је на вечерашњој седници којом је председавао председник ДПС Мило Ђукновић, разговарало о више квалитетних предлога за председничког кандидата који би, како се наводи у саопштењу странке, сигурно победили на изборима.

Рок за предају кандидатура је до 26. марта.

Председнички избори у Црној Гори одржавају се 15. априла ове године.

број коментара 1 пошаљи коментар
(четвртак, 08. мар 2018, 18:36)
Томислав Штутгарт [нерегистровани]

Ех, Кад би!

Ех, кад би дао Драги Бог да победи Права
Црна Гора на Челу са Господином Милачићем
и врати мени некада Драгу Црну Гору у некадашњу
Црну Гору и мени буде опет Драга.и не само
некада већ и у будуће.